TAKING BACK CONTROL

External training

Onze external training gaat door op een locatie in uw buurt. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor onze introductie workshop over ILC, en daarna voor een van de meer diepgaande trainingen.

Tijdens de workshops werken we aan controle krijgen over de drie grote frustratiebronnen: fysieke stress, sociale stress en mentale stress. Aan de hand van theorie, oefeningen en de frustraties die de deelnemers zelf ervaren, gaan we een duidelijke en concrete aanpak aanleren. 

Kick-off

1 namiddag
Groepen van 15-20

Ons kick-off event is een ludieke kennismaking met ILC. Op een namiddag leren de deelnemers de basis van ILC. Met korte stukjes theorie, veel voorbeelden en vooral de frustraties die de deelnemers zelf aanbrengen creëren we voor iedereen een duidelijke roadmap om de controle terug te krijgen.

Makkelijk zittende kledij is aangeraden, want we gaan ook fysiek aan de slag. We pakken niet alleen de stress aan, maar verhogen ook de draagkracht en de werktevredenheid.

Highway

3 reeksen van 3 namiddagen
Groepen van 10-20

Tijdens onze highway bouwen we verder op de roadmap uit de kick-off. Hier gaan we leren de controle nog sneller en beter terug te krijgen. 

Deze middagen zijn verdeeld over de drie pilaren van ILC: het tackelen van fysieke, sociale en mentale stress. Ook hier wisselen we korte stukjes theorie af met praktijk en fysieke oefeningen. U kunt kiezen voor één van de pilaren of de gehele set van 9 sessies inboeken aan een mooie korting.
 

Leadership

+2 uur
Groepen van 6-10

Voor (potentiële) teamleaders bieden wij een aanvullende 2-urige module aan.

Om een bedrijf of afdeling goed aan te sturen is er sterk leiderschap nodig. Het goede voorbeeld geven is zeer belangrijk, maar ILC aanleren aan uw team vereist net dat ietsje meer.


Na elke workshop nemen we een korte pauze om te eten, waarna we ons onderdompelen in hoe u een productief, tevreden en goed geolied team krijgt.

Telefoon: +32 16 98 03 40

E-mail: info@pegasus-training.be

BTW: BE 0506.635.750