TAKING BACK CONTROL

Executive coaching

Soms ontstaat een concreet probleem dat een snelle oplossing vereist. Met een belangrijke deadline om de hoek of een hoogoplopende conflict tussen twee werknemers, kan een snelle interventie noodzakelijk zijn. Ook voor mensen met weinig tijd kan onze executive coaching uitkomst bieden.

Problem analysis

1- 3 dag(en)

Een specifiek probleem vereist een oplossing op maat. In de analysefase komt onze ILC coach op het bedrijf met alle betrokken partijen praten.

 

We helpen u om het probleem te ontwarren en de situatie weer op de rails te krijgen, en samen zoeken we een oplossing die werkbaar is in uw bedrijf. Op het einde van deze fase wordt een plan van aanpak opgesteld. Zo krijgt uw bedrijf snel de controle en mentale rust terug.

Company coaching

In overleg

Soms vereist een situatie meer dan alleen weten wat de oplossing is. Ook het aanleren van de nieuwe vaardigheden om deze oplossing in praktijk te brengen kan op maat gebeuren.

 

In coachingsessies met alle betrokken partijen bieden we een versneld traject aan om de controle terug te krijgen. Het aantal en intensiteit van deze coachingsessies gebeurt in overleg en op offerte.

Life executive coaching

In overleg

We zijn ons bewust dat privé en werk meer en meer in elkaar overlopen, en dat men sommige onderwerpen liever niet in de bedrijfssetting bespreekt.

 

Onze life executive coaching is gericht op mensen die deze uitdagingen in alle rust en privacy wensen te bespreken. Deze gesprekken kunnen gebeuren via Skype zodat u minimale tijdsinvestering met maximaal resultaat kunt combineren.

Telefoon: +32 16 98 03 40

E-mail: info@pegasus-training.be

BTW: BE 0506.635.750