TAKING BACK CONTROL

Company-training

In een bedrijf zijn goede samenwerking en gelukkige werknemers essentieel. Goede bedrijfsresultaten en gehaalde deadlines zijn dat ook! Sterke, stressbestendig mensen, die goede planningen kunnen maken, problemen zelfstandig oplossen en spontaan aangeven als ze toch ergens mee vast zitten, is de droom van elk bedrijf. Wij komen op uw bedrijf groepslessen geven om dit te bereiken.

Kick-off

1 dagdeel (4 uur)
Groepsgrootte in overleg

Ons kick-off event is een ludieke kennismaking met ILC. Op een namiddag leren de deelnemers de basis van ILC. Met  korte stukjes theorie, veel voorbeelden en vooral de frustraties die de deelnemers zelf aanbrengen creëren we voor iedereen een duidelijke roadmap om de controle terug te krijgen.

Makkelijk zittende kledij is aangeraden, want we gaan ook fysiek aan de slag. Zo pakken we niet alleen de stress aan, maar verhogen we meteen de draagkracht en de teamspirit.

Highway

3 reeksen van 3 dagdelen 
Groepsgrootte in overleg 

Tijdens onze highway bouwen we verder op de roadmap uit de kick-off. Hier gaan we leren de controle nog sneller en beter terug te krijgen. 

 

Deze middagen zijn verdeeld over de drie pilaren van ILC: het tackelen van fysieke, sociale en mentale stress. Ook hier wisselen we korte stukjes theorie af met praktijk en fysieke oefeningen. U kunt kiezen voor één van de pilaren of de gehele set van 9 sessies inboeken aan een mooie korting.

Leadership

+2 uur
Groepsgrootte in overleg (max. 10)

 

Voor  leidinggevenden bieden wij een aanvullende 2-urige module aan. Om een bedrijf of afdeling aan te sturen is er sterk leiderschap nodig. Het goede voorbeeld geven is belangrijk, maar ILC aanleren aan uw team vereist net dat ietsje meer. 

Na de normale workshops nemen we een korte pauze om te eten, waarna we ons onderdompelen in hoe u een productief, tevreden en goed geolied team krijgt. 

Telefoon: +32 16 98 03 40

E-mail: info@pegasus-training.be

BTW: BE 0506.635.750