1/4
  Voorkom burnouts
  Verminder stress
  Verhoog draagkracht
  Verbeter teamwork

Het is een symptoom van deze tijd. Alles moet sneller, beter en uitgebreider. Ondertussen loopt de stress op, zitten werknemers met een burn-out thuis, worden deadlines niet gehaald en lopen de frustraties op. Wij voorzien de tools en skills om met deze moeilijke situaties om te gaan. Binnen uw bedrijf is er minder stress en een verhoogde draagkracht, communicatie gaat soepeler en de samenwerking verloopt beter.

Stress

 

Deadlines, samenwerken, communcatie; een job zit vol met potentiële problemen. Geen goede oplossing kunnen vinden voor deze problemen leidt tot stress en apathie. Dit gevoel van machteloosheid of gebrek aan controle noemt men External Locus of Control (ELC). Het is dit gevoel dat de oorzaak is van job-hopping en burn-outs.

Controle

 

Internal Locus of Control (ILC) is het gevoel van alles onder controle te hebben. Weten hoe je om moet gaan met de dagdagelijkse frustraties zorgt voor mentale rust. Hierdoor gaan de draagkracht en weerbaarheid omhoog en zal stress afnemen. Dit zal een positief effect hebben op de productiviteit en werktevredenheid.

 

Telefoon: +32 16 98 03 40

E-mail: info@pegasus-training.be

BTW: BE 0506.635.750